loading...
سکوت مبهم
باران بازدید : 41 دوشنبه 09 مرداد 1391 نظرات (0)
آرد سفید : ۱۰۰ گرم
کره : ۱ قاشق سوپخوری
آب گوشت : ۲ فنجان
آب : ۱ قاشق سوپخوری
سرکه : ۲ قاشق سوپخوری
سس گوجه فرنگی : ۱ قاشق سوپخوری
ترخون : قدری
جعفری ساطوری شده : قدری
آرد را در نصف قاشق سوپخوری کره سرخ کنید ولی نه به اندازه ای که رنگ بیاندازد. آبگوشت مخلوط آن بکنید و بگذارید بجوشد. در ظرف دیگر موسیر و سرکه را در دو قاشق آب، کمی بجوشانید و سپس آن را داخل سس نمائید. پس از اینکه سس را از روی آتش برداشتید، جعفری و ترخون ریز کرده و بقیه کره را در آن بریزید.
ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2138
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 11
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 83
  • آی پی دیروز : 20
  • بازدید امروز : 1,011
  • باردید دیروز : 23
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,953
  • بازدید ماه : 3,510
  • بازدید سال : 43,450
  • بازدید کلی : 127,405