loading...
سکوت مبهم
باران بازدید : 39 دوشنبه 09 مرداد 1391 نظرات (0)
خورشت کنگر

کتف مرغ.......................................1 کیلو
رب گوجه.....................................1 ق غ
آبغوره........................................2 ق غ
کنگر.........................................400 گرم
آب..........................................1 لیتر
پیاز.........................................2 عدد
نعنا و جعفری............................1 پیمانه
روغن کانولا...............................به میزان لازم

طرز تهیه :
3-4 قاشق روغن در دیگ روی آتش ملایم داغ كنید و پیاز آنرا تفت بدهید تا كمی رنگ بگیرد . گوشت را اضافه كنید و 5-6 دقیقه بچرخانید . سپس 3 پیمانه آب بریزید و به جوش بیاورید . آتش را كم كنید ، در دیگ را ببندید و گوشت را 3 ساعت بپزید.

3-4 قاشق روغن در تابه روی آتش ملایم داغ كنید و كنگر را 5-6 دقیقه در آن تفت بدهید، سپس نعنا و جعفری را اضافه كنید و 8-10 دقیقه دیگر بچرخانید . بردارید و كنار بگذارید .

در پایان ساعت دوم پخت گوشت كنگر و سبزی سرخ كرده را همراه با آب غوره و اندكی نمك و فلفل اضافه كنید و هم بزنید . در 15 دقیقه آخر پخت در دیگ را باز بگذارید و اگر لازم باشد آتش آنرا اندكی تیز كنید تا خورش به روغن بنشیند .

منبع : بهونه - گلستان - پدیده

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2138
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 3
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 6
  • آی پی دیروز : 20
  • بازدید امروز : 16
  • باردید دیروز : 23
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 958
  • بازدید ماه : 2,515
  • بازدید سال : 42,455
  • بازدید کلی : 126,410