نارنگی از خانواده پرتقال است. معمولاً پوست دانه دانه دارد و اندازه آن هم کوچک تر از پرتقال است. این میوه در ابتدا بومی جنوبی ترین بخش آسیا بود، اما به تدریج در نواحی مدیترانه هم کشت شد. خواص غذایی این میوه آبدار فراوان است. بنابراین به دلیل طعم تند سیتریک موجود در نارنگی برای مزه دار کردن انواع غذاها و چاشنی ها استفاده می شود. به علاوه، این میوه دارای روغنی ویژه است که در درمان بسیاری از بیماری ها کارساز است. شما می توانید به طرق مختلف از خواص فوق العاده نارنگی بهره مند شوید. اغلب افراد آن را به صورت خاک در انواع غذاها، دسرها، سالادها و آب میوه ها مصرف می کنند. با مصرف نارنگی نیاز بدن به فیبرهای خوراکی، پتاسیم، اسید فولیک، فلاونوئیدها و کاروتن ها را تأمین می کنید.