![](http://www.jamnews.ir/Images/News/Smal_Pic/26-1-1391/IMAGE634700273402194250.jpg)
به گزارش سرویس علمی فناوری جام نیوز (14 April)، افرادی که رژیم غذائی میگیرند، معمولا خوردن آجیل را کنار میگذارند، اما پژوهش های یک محقق نشان داد که خوردن مختصر آن، میتواند به لاغر ماندن شما، کمک کند.
در این تحقیق مشخص شده افرادی که بادام هندی، پسته و بادام مصرف میکنند، در مقایسه با افرادی که مصرف نمیکنند، از حجم توده بدنی(BMI) کمتر و دور کمر لاغرتری برخوردارند.
ضمن آنکه، احتمال خطر ابتلا به دیابت نوع 2، بیماری قلبی و سندروم متابولیک در آنها کمتر میباشد.
متخصصان اکنون توصیه میکنند مصرف روزانه 1.5 اونس یا سه قاشق آجیل، بخشی از برنامه رژیم غذائی سالم میباشد.
کارول نیل، از دانشگاه لوئیزانا، محقق این پروژه می گوید: یکی از نتایج جالب این تحقیق، این واقعیت بود که مصرفکنندگان آجیل، در مقایسه با دیگران، از وزن و حجم توده بدنی کمتری برخوردارند.
در این تحقیق، محققان عوامل خطرزای بیماریهای قلبی، دیابت نوع 2 و سندروم متابولیک را در افرادی که آجیل مصرف میکنند، با دیگران مقایسه کردند.
بر اساس گزارش میل آنلاین (Mail Online) محققان دریافتند افرادی که آجیل مصرف میکنند، از سطح عالی کلسترول برخوردارند، ضمن آنکه خطر بیماریهای مزمن همچون بیماری قلب در آنان کاهش مییابد.
علاوه بر آن، چهار عامل خطرزا در سندروم متابولیک را یعنی چاقی غیرنرمال، فشار خون بالا، سطح قند خون بالا و سطح کلسترول پائین را کاهش میدهد.