loading...
سکوت مبهم
باران بازدید : 36 دوشنبه 09 مرداد 1391 نظرات (0)

وزارت بهداشت ژاپن پس از تحقیقات متعدد وجود یک ماده اسیدی سرطان زا به نام آکریلامید (Acrylamide) را در چیپس سیب زمینی تأیید کرد. این اسید سرطان زا هنگام سرخ کردن کربوهیدرات ها که دارای ترکیبات کربن ، اکسیژن و هیدروژن هستند، ایجاد می شود اما مقدار آن در چیپس سیب زمینی بیشتر است . هنگام سرخ کردن یک کیلوگرم چیپس سیب زمینی تا 3544 میکروگرم اکریلامید ایجاد می شود. اما هنگام آب پز کردن مواد غذایی ، این اسید سرطان زا تولید نمی شود.بررسی وزارت بهداشت ژاپن نشان داد که به طور میانگین روزانه 69 میکروگرم اکریلامید از راه مواد غذایی سرخ شده وارد بدن مردم این کشور می شود. با توجه به این یافته ، ادامه کار شرکتهای تولیدی چیپس و سرخ کردنیهایی نظیر آن در این کشور با بحران روبرو گردیده است.


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2138
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 93
  • آی پی دیروز : 20
  • بازدید امروز : 1,502
  • باردید دیروز : 23
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 2,444
  • بازدید ماه : 4,001
  • بازدید سال : 43,941
  • بازدید کلی : 127,896