loading...
سکوت مبهم
باران بازدید : 39 دوشنبه 09 مرداد 1391 نظرات (0)


آیا می دانید تفاوت چای سیاه ، چای سفید ، چای سبز در چیست ؟
انواع چای در بازار موجود است؛ از چای سیاه گرفته تا چای سبز و اورلانگ (نوعی چای تایلندی) و چای سفید. منشا این چای‌ها همگی برگ گیاه چای معروف است. بسته به اینكه درجات تخمیر تا چه حد باشد، چای به انواع متفاوتی تقسیم می‌شود...

بیشترین درجه تخمیر را چای سیاه و كمترین درجه تخمیر را چای سبز دارد.
چای سفید در اصل، جوانه‌های گیاه چای است؛ یعنی قبل از اینكه برگ چای باز شود، جوانه آن را كه یك غلاف كرك‌دار نقره‌ای دارد، می‌چینند.

در فرآیند تخمیر (از زمانی كه برگ چای چیده می‌شود تا زمانی كه در معرض هوا قرار می‌گیرد و تخمیر می‌شود) تغییراتی در تركیبات چای رخ می‌دهد؛ به‌نحوی‌كه در چای سبز و سفید مقدار كافئین به حداقل ممكن می‌رسد. پلی‌فنول‌هایی كه در چای سبز به مقدار زیادتری وجود دارد در چای سیاه بسیار كم هستند كه با نام كلی‌كاتچین یا كتكین شناخته می‌شوند.

كتكین‌ها در واقع در چای سبز بالا، در چای سفید بسیار بالا و در چای سیاه بسیار كم هستند و در عوض، تركیبات پلی‌فنولی دیگر در آن وجود دارد.

برخی افراد فكر می‌كنند مصرف چای سفید یا چای سبز بر چای سیاه ارجحیت دارد اما این‌گونه نیست. گیاه چای سرطانزاست و ناراحتیهای زیر را به همراه دارد:
انواع ناراحتیهای استخوان و مفاصل (سائیدگی استخوان - دیسك كمر- سیاتیك) ایجاد سنگ كلیه - ایجاد تومورهای مغزی - باعث كم خونی میشود- در چای پلی فنل، كزانتین و هیپوكزانتین وجود دارد كه همه سرطان زا هستند. (منیزیم سلول را دفع می كند كه سلول سرطانی میشود) ایجاد انواع ناراحتی های قلب و عروقی.


ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 2138
  • کل نظرات : 9
  • افراد آنلاین : 13
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 83
  • آی پی دیروز : 20
  • بازدید امروز : 996
  • باردید دیروز : 23
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 1,938
  • بازدید ماه : 3,495
  • بازدید سال : 43,435
  • بازدید کلی : 127,390